Jaa:
hero

KPMG View

Uudistunut View toivottaa sinut tervetulleeksi keskelle neljättä teollista vallankumousta,
jossa big data, esineiden internet, personoidut digitaaliset kokemukset ja 5G iskevät tajuntaamme.

Enää yksikään yritys tai yhteiskunta ei mieti, haluaako vai eikö se halua hyödyntää dataa.
Tärkein kysymys kuuluu, millaiset lähtökohdat datan hyödyntämiselle on olemassa.

Lataa View 2018 julkaisun PDF tästä
section-headlines

5G delivers the promise of the latest industrial revolution

"The new cellular network transforms digital interaction as we know it”, says Alex Holt, Global Head of Telecoms & Media KPMG LLP. 5G connects not only people but objects as well, and does it in a blink of an eye.

Lue lisää

Kahdesta yrityksestä yksi

Yrityskauppojen onnistuminen puntaroidaan toden teolla vasta, kun arki alkaa. Integraatio onnistuu hyvällä suunnittelulla ja viestinnällä sekä sillä, että erilaisia työkulttuureita ymmärretään.


Lue lisää

Täydet panokset tulevaisuuteen

Puuhastelulla ei saavuteta huipputuloksia. Siksi aitajuoksija Viivi Lehikoinenkin on ryhtynyt startup-yrittäjäksi. KPMG sparraa ja auttaa tulevaisuuden tähtiä kohti kansainvälistä menestystä.


Lue lisää
section-headlines

Pää pilvessä, asiakaskokemus hallussa

Kun siirrymme uniikkeja digielämyksiä pursuavaan aikaan, perusasioiden tulee olla kunnossa: asiakkaat odottavat sujuvaa ja turvallista palvelua. Mutta miten tämä liittyy Abban paluuseen?

Lue lisää

Algoritmi on ystävä

Datan hyödyntäminen kaikkeen, mitä teemme, ratkaisee monta ongelmaa työssä ja arjessa. Mutta aivan ensiksi meidän pitää tehdä data ja prosessit näkyväksi, jotta ihmiset voivat luottaa siihen, että algoritmi on meitä viisaampi eikä halua mitään pahaa.


Lue lisää

Uusi aikakausi alkaa – tietosuojasta osa yrityskulttuuria

"Vaikka tietosuojaprosessit kuulostavat asetustekstissä yksinkertaisilta asioilta, käytännössä uusien toimintamallien suunnittelu, vastuuttaminen ja toteuttaminen sekä niiden dokumentointi vaativat paljon työtä”, sanoo tietosuojajuristien tiimin vetäjä Charlotta Henriksson.


Lue lisää
One column
three-col
One column
section-3
video
map
Blog
form