Tapahtuma- ja webinaaritallenteet

 • Yhdistysten ja säätiöiden ajankohtaiswebinaari 10.11.2021

  Strategia

  Yhdistys- ja säätiökentällä moni taho pohtii, miten tulevaisuudessa olisi hyvä järjestää toimintaansa mahdollisimman tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti noudattaen yhteisön omia arvoja ja samalla vastata muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin. Vero- ja lakiasiantuntijamme keskustelevat ja kertovat kokemuksia näistä aiheista.

 • Varmista organisaatiosi ilmoituskanavan vaatimustenmukaisuus

  Laki

  Asiantuntijamme kertovat uuden lainsäädännön asettamista velvoitteista työnantajalle. Webinaarissa kuulemme, kuinka muutokset tulevat vaikuttamaan organisaatioissa, joissa ei ole ilmoituskanavaa, mutta myös organisaatioissa, joissa ilmoituskanava on otettu käyttöön ennen direktiivin ja kansallisen lainsäädännön julkaisua.

 • Taloudellinen työnantaja Suomessa

  Verotus

  Taloudellisen työnantajan käsite on tulossa myös Suomeen, koska ja minkä muotoisena, on vielä osittain auki – perehdyimme asiaan webinaarissamme tiistaina 12.10.2021.

 • Enabling verification of carbon neutrality – brought to you by KPMG and Climate Analytics Finland

  Vastuullisuus

  KPMG and Climate Analytics Finland have cooperated to create a new concept for impartial verification of carbon sinks with the objective to provide measurement and evaluation services for carbon offsets and removals.

 • Valmistaudu verkkokaupan muutoksiin 1.7.2021 alkaen - arvonlisäveron erityisjärjestelmä laajenee

  Verotus

  EU:n jäsenvaltioihin kuluttajille tehtävien tavaramyyntien arvonlisäverotus muuttuu olennaisella tavalla 1.7.2021 alkaen. Muutos on koko EU:n laajuinen ja vaikuttaa kaikkiin niihin toimijoihin, jotka myyvät tavaroita kuluttajille toimitettuina EU:n jäsenvaltioiden rajat ylittäen.

 • Datastrategialla iso kuva haltuun

  Teknologia ja digitalisaatio

  Miten tiedolla johtamista tulisi lähestyä, jos siitä halutaan tehdä osa yrityksen strategiaa? Maturiteetin arviointi ja ymmärrys antaa askelmerkit sille, minkälaiset tiedolla johtamisen edellytykset organisaatiolla tällä hetkellä on.

 • Tietoisku SIEM-pilvestä - Microsoft Azure Sentinel

  Teknologia ja digitalisaatio

  Tietoiskussa keskustellaan, täyttääkö Microsoft Azure Sentinel tarpeesi SIEM-järjestelmäksi. Mitä mahdollisuuksia Sentinel tuo ja miten tunnistetaan käyttöönotossa ilmenevät kompastuskivet? Tiedätkö sinä organisaatiosi suojattavat kohteet?

 • Rakennus- ja kiinteistöalan verotus vuonna 2021

  Verotus

  Webinaarissa asiantuntijamme avaavat ajankohtaisia kiinteistöalan ja rakentamisen verotuksen teemoja tuloverotuksen, varainsiirto- ja kiinteistöverotuksen saralta.

 • Powered Identity - Sujuvaa seilaamista IAM:ssa

  Teknologia ja digitalisaatio

  Powered Identity tarjoaa prosessien ja työkalun lisäksi valmiin toteutuspolun, raportit, KPI:t ja paljon muuta, joiden avulla IAM:n aavoilla merillä purjehtiminen muuttuu auvoisaksi puuhaksi.

 • Yhdistysten ja säätiöiden katse tulevaisuuteen

  Laki

  Miten tulisi valmistautua whistleblower-direktiiviin, onko tietoturva riittävällä tasolla? Syvennä osaamistasi ja kuuntele käytännönläheisiä puheenvuoroja siitä, mitä asioita yhteisösi tulee huomioida tietoturvaan, toiminnan kehittämiseen ja Whistleblower-direktiiviin liittyen.

 • Cyber Day - How to get hacked

  Teknologia ja digitalisaatio

  Tietoturvamaailma on jatkuvaa kilpajuoksua uusien trendien, hyökkäystapojen ja puolustuksen kanssa. Suurin osa vanhemmistakin hyökkäysmenetelmistä toimii vielä täysin asiakasympäristöissä sekä siviilielämässä. Näiden menetelmien kustannus voi olla lähes olematon hyökkääjälle mutta kohteelle valtaisa.

 • Työntekijöiden kansainvälinen liikkuvuus vuonna 2021

  Henkilöstö ja johtaminen

  Miltä vuosi 2021 näyttää liikkuvuuden osalta? Milloin matkustaminen jälleen arkipäiväistyy?

  Ajankohtaiswebinaarimme käsittelee suurimpia muutoksia ja trendejä liittyen kansainväliseen liikkuvuuteen, matkustamiseen ja etätöihin vero-, sosiaaliturva ja työoikeusmielessä pandemian aikana ja jälkeen.

 • Sustainable Finance Disclosures Regulation

  Talous ja rahoitus

  The EU Sustainable Finance Disclosures Regulation is here. Financial sector actors have several actions to take already by 10 March 2021. In this webinar we hear up-to date and concrete advice on how to navigate the Sustainable Finance Disclosures Regulation.

 • Cyber Compliance Day 2021

  Teknologia ja digitalisaatio

  Tänä päivänä organisaatiolta edellytetään entistä parempaa kyvykkyyttä reagoida alati muuttuvaan regulaatio- ja säädösympäristöön sekä asiakkaiden kiristyviin tietoturva- ja tietosuojavaatimuksiin. Vaatimuksenmukaisuus (Compliance) tarkoittaa kyvykkyyttä varmistua siitä, että organisaatio kaikissa tilanteissa noudattaa kaikkia sen toimintaan soveltuvia lakeja ja määräyksiä.

 • Cyber Day 2020

  Teknologia ja digitalisaatio

  Kyberturvallisuuden havainnointi- ja reagointikyvykkyyden kehittäminen tulisi tänä päivänä olla jokaisen organisaation agendalla.

  Annamme katsauksen siihen, miten uhkakuvasto Suomen ja maailman verkoissa on kehittynyt koronapandemian aikana, sekä miten kehittyneiden teknologioiden sekä ketterien ja kustannustehokkaiden palvelujen avulla voidaan vastata jatkuvasti muuttuvaan tilanteeseen.