Tapahtuma- ja webinaaritallenteet

 • Cyber Day - How to get hacked

  Teknologia ja digitalisaatio

  Tietoturvamaailma on jatkuvaa kilpajuoksua uusien trendien, hyökkäystapojen ja puolustuksen kanssa. Suurin osa vanhemmistakin hyökkäysmenetelmistä toimii vielä täysin asiakasympäristöissä sekä siviilielämässä. Näiden menetelmien kustannus voi olla lähes olematon hyökkääjälle mutta kohteelle valtaisa.

 • Työntekijöiden kansainvälinen liikkuvuus vuonna 2021

  Henkilöstö ja johtaminen

  Miltä vuosi 2021 näyttää liikkuvuuden osalta? Milloin matkustaminen jälleen arkipäiväistyy?

  Ajankohtaiswebinaarimme käsittelee suurimpia muutoksia ja trendejä liittyen kansainväliseen liikkuvuuteen, matkustamiseen ja etätöihin vero-, sosiaaliturva ja työoikeusmielessä pandemian aikana ja jälkeen.

 • Sustainable Finance Disclosures Regulation

  Talous ja rahoitus

  The EU Sustainable Finance Disclosures Regulation is here. Financial sector actors have several actions to take already by 10 March 2021. In this webinar we hear up-to date and concrete advice on how to navigate the Sustainable Finance Disclosures Regulation.

 • Cyber Compliance Day 2021

  Teknologia ja digitalisaatio

  Tänä päivänä organisaatiolta edellytetään entistä parempaa kyvykkyyttä reagoida alati muuttuvaan regulaatio- ja säädösympäristöön sekä asiakkaiden kiristyviin tietoturva- ja tietosuojavaatimuksiin. Vaatimuksenmukaisuus (Compliance) tarkoittaa kyvykkyyttä varmistua siitä, että organisaatio kaikissa tilanteissa noudattaa kaikkia sen toimintaan soveltuvia lakeja ja määräyksiä.

 • Cyber Day 2020

  Teknologia ja digitalisaatio

  Kyberturvallisuuden havainnointi- ja reagointikyvykkyyden kehittäminen tulisi tänä päivänä olla jokaisen organisaation agendalla.

  Annamme katsauksen siihen, miten uhkakuvasto Suomen ja maailman verkoissa on kehittynyt koronapandemian aikana, sekä miten kehittyneiden teknologioiden sekä ketterien ja kustannustehokkaiden palvelujen avulla voidaan vastata jatkuvasti muuttuvaan tilanteeseen.