KPMG

Kestävät ja älykkäät ratkaisut meillä ja maailmalla  

KPMG:n Sustainable & Smart Cities -seminaarissa Helsingissä 29.8.2019 kuultiin esimerkkejä kestävistä ja älykkäistä kaupunkien ja yritysten ratkaisuista. AmosRexin auditoriossa oli osallistujia niin yrityksistä kuin julkiselta sektorilta sekä tutkimus- ja kehittämisorganisaatioista. Ohjelmassa oli innostavia kansainvälisiä ja kotimaisia puheenvuoroja kaupunkien matkasta kohti uudenlaista osallistavaa ja älykkäämpää yhteisöä. Haasteita ja ratkaistavia kysymyksiä löytyy myös runsaasti, kuten aina uuden äärellä. Lue lisää.
Lue lisää KPMG:n älykkään ja kestävän kehityksen palveluista täältä.

Tilaisuuden materiaalit

Lataa tilaisuuden materiaalit käyttöösi täältä.

Lue perjantain ekskursioista

Aalto-yliopiston Otaniemen kampus

Kampuksen modernit ja innovatiiviset kestävän kehityksen ratkaisut sekä Alvar Aallon luomat puitteet luovat ainutlaatuisen ympäristön, jossa uudet ratkaisut ja vanha historia sulautuvat toisiinsa. Lue lisää.

Lentokenttä-kaupunki Aviapolis

Aviapoliksessa tulee olemaan helppo liikkua ilman autoa, sillä alueen pääarvoihin kuuluvat liikkuvuus ja luonnon läheisyys.

Fiksu Kalasatama

Kalasatamasta ei puhuta turhaan älykkäiden kaupunginosien julkkiksena, joka houkuttelee ammattituristeja Helsinkiin tutustumaan. Lue lisää.
© 2019 KPMG Oy Ab, a Finnish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative (“KPMG International”), a Swiss entity. All rights reserved.
Seuraa meitä myös: